joi, 19 noiembrie 2015

Cumparaturi online Bornprettystore part V

Siteul Bornprettystore este printre cele mai accesibile site-uri de produse cosmetice/nail art si diverse acesorii.Au transport gratuit international, nu este necesara o comanda minima, iar plata se face prin PayPal.

Comanda de luna aceasta contine :

15 Colors Contour Concealer Palette

(Paleta corectoare)


Este o paleta utila si accesibila ca si pret, perfecta atat pentru incepatatori cat si profesionisti.Poate fi folosita pentru a acoperi imperfectiuni precum cearcane, pistrui, cat si pentru conturul fetei.Fardul alb sidefat poate fi folosit ca si iluminator pentru arcada ochiului cat si pentru obraji.Puteti citi un review mai detaliat despre aceasta paleta aici(click).Paleta o puteti gasi aici(click).
 

Wooden Handled Foundation Brush Angled Makeup Brush


Este o pensula multifunctionala, poate fi folosita atat pentru aplicarea fondului de ten cat si pentru contur, pentru aplicarea blushului sau a iluminatorului.Are peri moi, rezista la spalat, manerul este usor, practic.
 Powder Puff Water-drop Sponge

(Burete aplicare fond de ten/corector)

 

Burete pentru aplicarea corectorului, fondului de ten, iI puteti gasi sub diverse forme si culori, sunt destul de practici.

Puteti gasi paleta, pensula si buretele la set la pretul de $14.29, aici(click).

Pearl Pen Brighten Lipstick / Eye Liner(Creion pentru ochi si buze)

Creion pentru ochi cat si pentru buze, se gaseste in 20 de nuante.Nuanta din poza de mai jos este nr.14.Il puteti gasi aici(click) la pretul de $2.36
Soft Cotton Powder Puff(Bureti pentru pudra)

Ii puteti gasi in diverse forme, texturi, au marimea ideala, sunt moi fata de alti bureti.II puteti gasi aici(click) la pretul de $1.99.

 Brush Cleaning Egg (Burete pentru curatarea pensulelor)

 

Este metoda ideala pentru a curata pensulele eficient si rapid.Este dotat cu zimti/linii din cauciuc care fac curatarea pensulelor mai profunda.O gasiti aici(click) in diverse culori la pretul de  $7.11.


Folosind codul  codul GYAG10 aveti reducere de 10%.

Pentru intrebari/sugestii/colaborari ma puteti contacta pe gya.makeup@yahoo.com sau pe Facebook.

2 comentarii:

Un produs Blogger.

© Gya Make-up, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena