joi, 17 iulie 2014

Review NYX Tango With Bronzing Powder

"Descriere

Pudra bronzanta alcatuita din nuante diferite de tip mozaic, ce iti confera o stralucire usor aurie pe fata si corp de parca abia te-ai fi intors din Caraibe! Confera pielii un aspect sanatos si usor exotic. Produs de machiaj disponibil in variante diferite. Alege nuanta care ti se potriveste in functie de bronzul tau natural."

Dupa cum este mentionat in descriere produsul vine in 5 nuante si anume  Confessions of Tanaholic, Bronze Esemble, Trybal Odyssey, When Leopard Gets a Tan, Tan Enthusiasm, dar cea despre care voi vorbi astazi este Confessions of Tanaholic.

 

La prima vedere va cucereste designul unic al produsului, figura de pe ambalaj reprezentand oarecum o zeita inconjurata de razele soarelui, frumos si feminin.
Produsul are doua compartimente, in primul se afla o mini oglinda si bronzerul, iar in al doilea o pensula.
Bronzerul este compus din diverse culori, iar rezultatul difera in functie de cum sunt combinate culorile si bineinteles dupa preferintele fiecareia.Puteti folosi nuantele inchise pentru a sculpta obrajii sau chiar pentru conturul fetei si cele aurii pentru iluminare.
Confessions of Tanaholic se potriveste tenurilor deschise, deoarece nuantele nu sunt asa accentuate ca celelalte, iar rezultatul este mult mai natural.
Nuantele aurii sunt subtile si ofera o stralucire naturala, le puteti folosi atat pentru obraji cat si la baza gatului sau orice zona unde doriti sa adaugati putina stralucire.Produsul este usor sidefat, perfect pentru vara.
In ceea ce priveste rezistenta, nu tine mai mult de 4 ore, dupa care sunt necesare mici retusuri.Din pacate pensula care vine cu produsul nu este utila, nu intinde produsul corespunzator, aspectul fiind messy, este necesar sa folositi o pensula corespunzatoare.
In concluzie vorbind de textura si de rezultatul pe care il ofera bronzerul il consider un produs bun, insa nu sunt multumita de puterea de rezistenta si de pensula.Pretul este de 46 lei si il puteti achzitiona de pe makeupshop.

Aplicat pe obraji, diferite combinatii:Pentru intrebari/sugestii/colaborari ma puteti gasi pe gya.makeup@yahoo.com sau pe Facebook.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.

© Gya Make-up, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena