vineri, 8 martie 2013

Review Fond de ten Maybelline Super Stay 24H

Descriere:

"Maybelline New York va prezinta noul Campion al machiajului de lunga durata.Descopera fondul de ten care rezista la transfer si asigura un finisaj naturalsi confortabil.
Formula sa beneficiaza de o tehnologie avansata care are la baza reteta inovatoare Micro-Flex. Aceasta asigura o rezistenta a fondului de ten timp de 24 ore.
Datorita formulei unice, noul fond de ten revolutionar Superstay 24H de la Maybelline New York asigura o baza de machiaj perfecta pe toata durata zilei."Descrierea suna destul de bine, mai ales ca promite ca este rezistent, atat pe durata zilei cat si la transfer.
De obicei nu "ascult" descrierile produselor, deoarece multe dintre ele nu sunt ceea ce par, insa am ramas placut impresionata.Este destul de rezistent la transfer, nu lasa urma pe telefon sau pe haine.
Are o textura cremoasa, care se intinde bine si lasa un finish frumos.Merge combinat cu orice alt produs, chiar nu este pretentios, nu lasa dungi pe fata.
Are o putere de acoperire medie, asta fara a folosi alte produse..
Cred ca este potrivit tuturor tipurilor de ten, eu am tenul gras in zona T, in rest uscat si s-a descurcat bine.
Nu este chiar asa de rezistent, insa din celelalte motive este un fond de ten destul de bun, plus ca se poate combina cu diferite produse care sa il faca sa reziste mai mult.


Pentru intrebari/sugestii ma puteti gasi pe gya.makeup@yahoo.com

1 comentarii:

Un produs Blogger.

© Gya Make-up, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena