duminică, 27 ianuarie 2013

Review - Paleta „Complexion Perfection” Elf

Am cumparat aceasta trusa deoarece a fost laudata destul de mult de majoritatea fetelor si chiar vroiam sa o incerc.O folosesc cam de 1 an de zile si chiar sunt multumita de ea.
Inainte de a trece la reviw-ul propriu zis as dori sa va vorbesc putin de teoria culorilor valabila la truse de genul acesta.


Unele persoane o sa se intrebe de ce este o trusa asa de colorata daca o folosim pentru fata?
La ce anume ma refer, folosim o culoare opusa celei pe care dorim sa o neutralizam(un defect anume).De exemplu verdele neutralizeaza rosu, dupa cum se vede in poza de mai sus, exact culoarea opusa.
Pe scurt, despre culori:
-verdele neutralizeaza rosul, adica roseata, cosurile, etc
- pentru tonuri de galben, vanatai galbui - lila
- pentru tonuri de albastru, vanatai albastrui - portocaliu
- pentru tonuri de mov - galben
- pentru pistrui - bej

Descriere 

'Creaza un ten uniform si radiant, care va arata minunat si sanatos. Formula usoara uniformizeaza nuanta tenului si absoarbe excesul de grasime. Lumineaza, matifiaza si neutralizeaza tenul. Nuantele trebuie sa se amestece una cu cealalta, deoarece cea albastra neutralizeaza oranjul, verdele neutralizeza rosul, rozul neutralizeaza griul si galbenul lumineaza si neutralizeaza rosul.
INSTRUCTIUNI
Aplicati pudra pe toata fata pentru a o lumina si a uniformiza nuanta tenului, precum si pentru a neutraliza roseata."

Parerea mea

In primul rand, au incurcat culorile in descriere dupa cum am aratat mai sus.
O gasiti la pretul de 22 lei si este disponibila in 3 nuante.Eu o am pe cea in nunata cool.Este potrivita persoanelor cu tenul deschis, in nici un caz celor cu tenul mai inchis, se observa la suprafata cam fake.


Culorile nu sunt ca si in trusa, in nici un caz nu se observa (galben, albastru, verde si roz), ele se amesteca destul de bine si nu se observa deloc pe fata.Puteti folosi culorile combinate sau separat, efectul este mai reusit cu ele combinate.
O folosesc peste fondul de ten si intradevar matifiaza tenul si il lasa cu un aspect placut (plus ca aplicat peste acesta rezista mult mai mult).Folosita fara nimic, nu ofera acelasi aspect, consider ca are un grad de acoperire cam mic, defapt depinde in ce cantitate este folosita.
De asemenea imi place faptul ca m-a scapat de excesul de sebum care il aveam in unele zone.
In concluzie sunt multumita de ea, mai ales cand o combin cu fondul de ten, tenul arata flawless.

Pentru intrebari/sugestii ma puteti gasi pe gya.makeup@yahoo.com

3 comentarii:

Un produs Blogger.

© Gya Make-up, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena